Οικόπεδο εντός οικισμού στη Δρυοπίδα Κύθνου – Εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία στις Κυκλάδες
Στην πανέμορφη και παραδοσιακή Δρυοπίδα Κύθνου, διατίθεται προς πώληση άρτιο και οικοδομήσιμο οικόπεδο εντός οικισμού, αποτελώντας ιδανική επιλογή τόσο για ιδιωτική κατοικία όσο και για τουριστική ή επαγγελματική αξιοποίηση.
Με συντελεστή δόμησης 1, κάλυψη 80% και μέγιστο επιτρεπόμενο ύψος 7,5 μ., το ακίνητο προσφέρει σημαντικές δυνατότητες ανάπτυξης. Βρίσκεται σε ήσυχη οικιστική περιοχή με μεσημβρινό προσανατολισμό, μόλις 4,6 χλμ. από την παραλία του Μεριχά, συνδυάζοντας την αυθεντική κυκλαδίτικη ατμόσφαιρα με την άμεση πρόσβαση στη θάλασσα.
Αποτελεί ιδανική πρόταση για την κατασκευή εξοχικής κατοικίας, boutique καταλύματος, ενοικιαζόμενων δωματίων ή άλλης τουριστικής επένδυσης σε έναν από τους πιο αυθεντικούς και ανερχόμενους προορισμούς των Κυκλάδων.