Αρτιο και οικοδομήσιμο οικόπεδο προς πώληση εντός οικισμού στην πανέμορφη Καλοσκοπή Γραβιάς, σε μια τοποθεσία που ξεχωρίζει για την αυθεντική της γοητεία και την πλούσια φυσική ομορφιά. Το ακίνητο είναι επικλινές και προσόψεως, με συντελεστή δόμησης 0,8 και συντελεστή κάλυψης 60%, ενώ το μέγιστο επιτρεπόμενο ύψος δόμησης φτάνει τα 7,5 μέτρα, προσφέροντας εξαιρετικές δυνατότητες αξιοποίησης.
Η Καλοσκοπή, χτισμένη αμφιθεατρικά στις καταπράσινες πλαγιές της Οίτης, αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για όσους επιθυμούν να συνδυάσουν την ηρεμία της φύσης με την ποιότητα ζωής. Το τοπίο χαρακτηρίζεται από πυκνή βλάστηση, καθαρό ορεινό αέρα και ανεμπόδιστη θέα που μαγνητίζει όλες τις εποχές του χρόνου.
Με νοτιοανατολικό προσανατολισμό, το οικόπεδο απολαμβάνει άφθονο φυσικό φως, ενώ εντάσσεται σε ζώνη γενικής κατοικίας, καθιστώντας το ιδανικό για την ανέγερση μόνιμης ή εξοχικής κατοικίας, αλλά και για επενδυτική αξιοποίηση.
Μια μοναδική ευκαιρία για να αποκτήσετε το δικό σας χώρο σε ένα από τα πιο γραφικά και ζωντανά ορεινά χωριά, όπου η φύση και η παράδοση συνυπάρχουν αρμονικά.