ΠΩΛΗΣΕΙΣ
ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ
ΓΗ
ΝΕΟΔΜΗΤΑ
ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ
ΕΠΑΓ/ΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ
ΑΝΑΘΕΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
:   όλα τα ακίνητα
:   για πώληση
:   για ενοικίαση
Τύπος Ακινήτου:
Τοποθεσία :
 
 
Τιμή από: έως:
m.2 από: έως:
Προσφατες καταχωρησεις ακινητων
buy2greece Πωλήσεις Ακίνητα σε Νησιά
Νησιά Αιγαίου Πελάγους , Άνδρος, Άνδρος
Τιμή :  100 000 EURO
Β655 - ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ, ΑΝΔΡΟΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΠΕΡΙΟΧΗ ΦΕΛΛΟΣ, ΟΙΚΟΠΕΔΟ 4000ΤΜ, 54Μ ΠΡΟΣΟΨΗ, 150Μ ΑΠΟ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΜΕ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΘΕΑ. ΧΤΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 200ΤΜ
buy2greece Πωλήσεις Γη Οικόπεδα -
Στερεά Ελλάδα, Βοιωτία, Θήβα
Τιμή :  90 000 EURO
Β705 - ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 11200τμ, ΑΡΤΙΟ, ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΙΜΟ, ΜΕ ΠΑΡΟΧΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ, 1χλμ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΜΝΗ "ΥΛΙΚΗ", 1,5 χλμ ΑΠΟ ΤΟ "ΜΟΥΡΙΚΙ" ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΑΘΗΝΑΣ - ΛΑΜΙΑΣ, 11χλμ ΑΠΟ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΒΟΥΛΙΑΓΜΑ - ΘΗΒΑ (ΒΟΙΩΤΙΑ)
buy2greece Πωλήσεις Γη Οικόπεδα -
Αθήνα, Υπόλοιπο Αττικής, Μάνδρα
Τιμή :  700 000 EURO
Β716 - ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 19 ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ, ΜΕ ΠΡΟΣΟΨΗ ΣΕ ΔΥΟ ΟΔΟΥΣ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΙΜΟ, ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΙΜΟ, ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗ, ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΙΣΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ, ΠΑΡΟΧΗ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑΤΟΣ, 4χλμ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΔΡΑ, 28χλμ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΛΕΚΑΝΗ - ΑΤΤΙΚΗ (ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ)
buy2greece Πωλήσεις Μονοκατοικία
Στερεά Ελλάδα, Εύβοια, Ερέτρια
Τιμή :  330 000 EURO
Β717 - ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΔΙΩΡΟΦΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ 160τμ, ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΗ ΤΟ 2016, ΣΕ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 2 ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΓΕΩΤΡΗΣΗ, ΕΡΕΤΡΙΑ - ΕΥΒΟΙΑ (ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ)
Δείτε περισσότερα ακίνητα »

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣΠοιοί είμαστε?

Η Ελλάδα είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς του κόσμου με τους επισκέπτες να έλκονται από την φυσική ομορφιά, τα ιστορικά μνημεία, τον ηλιόλουστο καιρό με τις δαντελένιες παραλίες, την νυχτερινή ζωή και την ξακουστή ελληνική φιλοξενία. Η ελληνική κουζίνα και τα ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα αποτελούν την βάση της μεσογειακής διατροφής. Η μεσογειακή διατροφή ανακηρύχτηκε από την UNESCO ως Άυλο Πολιτιστικό Αγαθό της Ανθρωπότητας. Όμως τι μπορεί να συγκριθεί με την καθημερινή επαφή με τους ίδιους του Έλληνες;.

Προώθηση ΑκινήτωνΠλήθος ακινήτων προς πώληση ή ενοικίαση.

 
Επικοινωνία  —   Προβάλετε το ακίνητό σας μέσα από το Buy2Greece.com  —   Σχετικα με τις υπηρεσιες Buy2greece  — Προβολή και Προώθηση ακινήτων στο Εξωτερικό :: Πωλήσεις Κατοικιών στο εξωτερικό, Προβολή Ακινήτων στο Εξωτερικό, προώθηση ακινήτων σε παγκόσμιο μεσιτικό δίκτυο.
  • Properties for sale in Greece: Buy2Greece.com